Zoekwoord Analyse & Technisch SEO

Dit pakket bevat:

  • een zoekwoord analyse
  • een technisch SEO / On-Page SEO analyse.

Wij zullen ons focussen op 5 zoekwoorden dat voor jouw website het beste resultaat kan bieden.

220,00 excl. BTW

Dit pakket bevat een zoekwoord analyse en een technisch SEO / On-Page SEO analyse. Je ontvangt van beide een rapportage waar verschillende belangrijke punten onder de aandacht gebracht worden. Wij zullen ons focussen op 5 zoekwoorden dat voor jouw website het beste resultaat kan bieden.

Zoekwoord Analyse

De analyse dient als basis van je SEO campagne. Want als je goed gevonden wilt worden in de zoekmachines, dan wil je de juiste zoekwoorden verwerken in je website. Wij kijken voor jou welke zoekwoorden jou klanten gebruiken en welke zoekwoorden er populair zijn binnen jouw branche. Het hoeft niet perse één woord te zijn, het kunnen ook meerdere woorden zijn zoals “Nike sneakers” of ” goedkope Nike sneakers”. Hoe meer woorden er gebruikt wordt, des te specifieker de zoekopdracht van de klant wordt. Waardoor jij je websitebezoeker beter kunt helpen.

Aan de hand van de analyse kun jij makkelijker je content schrijven omdat je zo weet waar je de focus op moet leggen. Ook kun deze zoekwoorden gebruiken voor linkbuilding zodat je gericht linkjes naar je website kunt werven. Uiteraard kun je ook door ons je linkbuilding laten doen.

Technisch SEO / On-Page SEO

Technisch SEO maakt deel uit van on-page SEO. Het richt zich op verschillende elementen van de website zodat je hoger kunt ranken in de zoekmachines. Aan de hand van de technisch SEO rapportage kun je verschillende technische aspecten van je website verbeteren zodat je website beter vindbaar is.
Met technisch SEO kun je onder andere:
  • je website sneller maken;
  • de structuur van je website verbeteren zodat het makkelijk te doorzoeken is door je bezoekers;
  • een eenvoudig leesbaar website maken zodat de zoekmachines het begrijpen, en natuurlijk ook je bezoekers;
  • ervoor zorgen dat zoekmachines makkelijk je website kunnen crawlen door middel van technische instellingen zoals een robots.txt bestand.

LET OP!

Online marketing is een continu proces. Je kunt niet één maand online marketing doen en de rest van het jaar achterover leunen. Je dient het maandelijks te doen en zo steeds verbeteringen aan te brengen. En zodra Google met een update komt, dien je ook direct te handelen. Want als je dat niet doet, dan verdwijn je uit de zoekresultaten en zullen je concurrenten die wel actief hun online marketing inzetten met jouw klanten ervandoor gaan. Daarom adviseren wij onze klanten om opnieuw diensten af te nemen wanneer ze de wijzigingen deels of helemaal hebben uitgevoerd. En twijfel je of je voldoende wijzigingen doorgevoerd hebt om opnieuw diensten af te nemen? Neem dan gerust contact met ons op zodat we je goed kunnen adviseren. Zo geef je niet onnodig geld uit en krijg je waar voor je geld.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zoekwoord Analyse & Technisch SEO” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *