Online Marketing Pakket Goud

Dit pakket bevat 25 uur online marketing werkzaamheden. Er wordt gewerkt aan een zoekwoord analyse, zoekwoord suggesties rapportage, focus op 70 zoekwoorden, technisch SEO rapportage, on-page SEO, concurrentie analyse, backlink rapportage, linkbuilding met 20 backlinks, website optimalisatie rapportage, SEO ranking rapportage, Google Analytics configuratie en Google Search Console configuratie.

700,00 excl. BTW

Onze Online Marketing Pakket Goud is ideaal voor startende ondernemers die graag online zichtbaar willen zijn, maar nog niet voldoende inkomsten hebben. Voor 25 uur per maand verzorgen wij uw online marketing met 70 zoekwoorden waar wij op ons focussen. Dit is een speciaal pakket voor de wat grotere websites/webshops.

Inhoud Online Marketing Pakket Goud

Zoekwoord Analyse

Om je vindbaarheid in Google te vergroten is het belangrijk om een zoekwoord analyse voor je website te maken. Er wordt o.a. gekeken naar de zoektermen die je gebruikers gebruiken.

Zoekwoord Suggesties

Bij de zoekwoord analyse komen verschillende zoekwoorden naar voren. Bij zoekwoord suggesties zullen wij bepaalde suggesties doen om beter te scoren in Google en andere zoekmachines.

On-page SEO

Bij on-page SEO / Technisch SEO wordt er gekeken naar verschillende onderdelen op een pagina die geoptimaliseerd dienen te worden om goed te kunnen scoren in Google en andere zoekmachine.

Concurrentie analyse

Bij de concurrentie analyse geeft u aan wie uw concurrenten zijn. Aan de hand van uw aangeleverde informatie maken wij een concurrentie analyse. Hierbij wordt er gekeken naar bepaalde punten.

Backlink analyse

Bij een backlink analyse wordt er gekeken naar welke links er naar je website verwijzen. En welke anchor teksten er worden gebruikt. Zo kun je sneller zien of het goede links of spam links zijn.

Linkbuilding

Linkbuilding is één van de onderdelen van online marketing. Het is belangrijk om goed te presteren in Google. Daarom realiseren wij in onze Online Marketing Pakket Brons maar liefst 20 kwalitatieve en relevante startpagina backlinks.

Website Analyse

Het beoordelen van de website search console is één van de belangrijke punten. Wij controleren of alle belangrijke parameters goed presteren. Onder andere verkeer, handmatige actie, beveiligingsprobleem, internationale targeting en etc.

Google Analytics

Google Analytics laat je o.a. zien hoeveel bezoekers er op je website komt. Het verstrekt belangrijke data voor de bedrijfsvoering. Daarom maken wij het graag aan voor onze partners en stellen wij het in zodat u de juiste data kunt verzamelen.

Google Search Console

Google Search Console is een krachtige tool om te kunnen zien waar je verkeer op binnenkomt en of je website wel goed geïndexeerd wordt. Daarom maken wij dit graag voor onze partners aan en richten wij het volledig in zodat de juiste data verzameld kan worden.

Bekijk ook onze andere online marketing pakketten en linkbuilding pakketten om uw positie in de zoekmachines te verbeteren.

LET OP!

Online marketing is een continu proces. Je kunt niet één maand online marketing doen en de rest van het jaar achterover leunen. Je dient het maandelijks te doen en zo steeds verbeteringen aan te brengen. En zodra Google met een update komt, dien je ook direct te handelen. Want als je dat niet doet, dan verdwijn je uit de zoekresultaten en zullen je concurrenten die wel actief hun online marketing inzetten met jouw klanten ervandoor gaan. Daarom adviseren wij onze klanten om opnieuw diensten af te nemen wanneer ze de wijzigingen deels of helemaal hebben uitgevoerd. En twijfel je of je voldoende wijzigingen doorgevoerd hebt om opnieuw diensten af te nemen? Neem dan gerust contact met ons op zodat we je goed kunnen adviseren. Zo geef je niet onnodig geld uit en krijg je waar voor je geld.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Online Marketing Pakket Goud” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *