Linkbuilding Pakketten

Wij bieden 3 verschillende varianten van linkbuilding aan. Voor elk pakket besteden wij een specifiek aantal uren om backlinks te vergaren van relevante startpagina’s. Door maandelijks hier gebruik van te maken kan jouw website sneller in de zoekresultaten (SERP’S) verschijnen.

350,00700,00 excl. BTW

350,00 excl. BTW
490,00 excl. BTW
700,00 excl. BTW

Linkbuilding wordt door vele online marketeers gezien als een taak dat saai is. Maar wat saai is, betekent niet dat het niet belangrijk is. Want stel je voor dat je een website heeft dat niet veel autoriteit heeft, hoe zorgt je ervoor dat je meer autoriteit krijgt om beter gevonden te worden? Dat gebeurd aan de hand van linkbuilding.

Wij bieden 3 verschillende varianten van linkbuilding aan. Voor elk pakket besteden wij een specifiek aantal uren om backlinks te vergaren van relevante startpagina’s. Linkbuilding is een tijdrovende klus en kan elk maand weer een ander hoeveelheid aan backlinks opleveren.

Linkbuilding Brons

Onze linkbuilding specialisten besteden 5 uur om backlinks te vergaren. Wij vergaren links van verschillende relevante startpagina’s waardoor jouw website meer autoriteit krijgt. Hierdoor kan Google de website beter vinden en verschijnt het beter in de zoekresultaten. Wij zorgen ervoor dat deze startpagina’s relevant zijn.

Linkbuilding Zilver

Onze linkbuilding specialisten besteden 7 uur om backlinks van startpagina’s te vergaren. Hiermee kun je meer autoriteit opbouwen en sneller in de zoekresultaten (SERP’S) verschijnen. En uiteraard zijn de vergaarde backlinks afkomstig van relevante startpagina’s.

Linkbuilding Goud

Onze top linkbuilding pakket zorgt ervoor dat onze linkbuilding specialisten maar lieft 10 uur bezig zullen zijn om backlinks te vergaren van verschillende relevante startpagina’s. Hiermee kunt u meer autoriteit opbouwen en sneller in de zoekresultaten (SERP’S) verschijnen.

Maandelijks uitvoeren

Het bouwen van links is een onderdeel van online marketing dat constant uitgevoerd dient te worden. Wij adviseren onze partners om maandelijks een budget hiervoor apart te zetten. Want het realiseren van links dient zo natuurlijk mogelijk te lijken en dient constant te zijn. Hoe eerder er gestart wordt hiermee, hoe groter de voordeel zal zijn ten opzichte van je concurrenten. En zal dit op de lange termijn grote voordelen opleveren voor jouw website. Bekijk ook onze andere online marketing pakketten om uw positie in de zoekmachines te verbeteren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Linkbuilding Pakketten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *